Livrare

Pentru siguranța dumneavoastră, toate coletele sunt livrate exclusiv prin Fan Courier.

Tarifele practicate sunt:

Greutate colet Tarif
0.1 - 1 KG 20 RON
1.1 - 2 KG 22 RON
2.1 - 3 KG 23 RON
9.0 -11 KG
43 RON
12 - 20 KG 52 RON

 

Toate preturile afișate conțin TVA.

Aceste tarife sunt orientative. In situatia in care locatia dumneavoastra de livrare  a comenzii este situata intr-o localitate care este taxata de catre curier cu kilometrii suplimentari, veti fi contactat si anuntat pentru a confirma expeditia !

Dacă din diverse motive doriți alte servicii de curierat, vă rugăm contactați echipa noastră de vânzări înainte de plasarea comenzii!

Urmărirea coletului Dvs. este posibilă prin pagina dedicată a Fan Courier sau pe site-ul nostru, secțiunea: Urmărire colete

Toate coletele expediate de noi prin Fan Courier se pot urmări prin: sistemul Track&Trace.

Numărul de urmărire este primit de client după expedierea coletului, atât din partea noastră, cât și prin SMS din partea Fan Courier.

Pentru a primi notificări prin SMS este nevoie ca la completarea comenzii să folosiți un număr de telefon mobil.Calculează taxele pentru km suplimentari aici : https://www.fancourier.ro/acoperire/

După introducerea numărului coletului (sau numărului de urmărire), pe ecran apar informaţii detaliate despre colet şi despre procesul de livrare în sine. Acest istoric include şi cea mai recent acţiune efectuată. Urmărirea unui colet este gratuită. Orice persoană care expediază sau aşteaptă mai multe colete le poate urmări pe toate simultan folosind funcţia online de urmărire colete.

Dacă numărul de urmărire primit este greșit și nu puteți identifica starea coletului, vă rugăm să contactați echipa noastră de vânzări.