Despre Noi

GEP EQUIPMENTS SRL este o companie cu sediul in Cluj Napoca, infintata in anul 2023 cu capital romanesc, avand ca obiect de activitate principal vanzarea de scule destinate taierii de canale in perete si foreze orizontale.

Activitatea noastra se desfasoara in primul rand datorita clientilor nostrii si prin urmare nu suntem niciodata prea ocupati pentru a intelege si satisface cerintele acestora.

Scopul nostru este consilierea in vederea vanzarii de solutii pentru taierea de canale in perete si sisteme de foraj orizontale.

De aceea tot ceea ce intreprindem este sub semnul calitatii, obiectivitatii si corectitudini, facand tot posibilul pentru a ne respecta intotdeauna promisiunile fata de clienti.

Principalul atribut al marcilor care fac parte din portofoliul nostru este calitatea, iar calitatea este prezentata la un pret corect.

Managementul Produsului si corecta consiliere a clientilor reprezinta interesul nostru prioritar .

Marcile consacrate care fac constituie portofoliul companiei sunt: Macroza / Spania in calitate de importatori unici in Romania si Forezele orizontale Euro.

Datorita unei experiente bogate identificam exact care sunt cererile si nevoile utilizatorilor.
GEP EQUIPMENTS SRL este o companie profesionala care ofera solutii unice in domeniul frezarii de canale in perete precum si cel de foraje orizontale.