Despre Noi

PROTOOLS SRL cu sediul in Cluj Napoca, infintata in anul 2008, capital romanesc, avand ca obiect de activitate principal vanzarea si repararea de scule, utilaje si accesorii.

Activitatea noastra se desfasoara in primul rand datorita clientilor nostrii si prin urmare nu suntem niciodata prea ocupati pentru a intelege si satisface cerintele acestora.

Scopul nostru este consilierea in vederea vanzarii de scule, accesorii si echipamente.

Facem tot posibilul pentru a ne respecta intotdeauna promisiunile fata de clienti. Tot ceea ce intreprindem este sub semnul calitatii, obiectivitatii si corectitudinii. Ne straduim sa invatam si sa ne perfectionam continuu pentru a putea oferi atat produsele cat si serviciile solicitate, la un nivel calitativ ridicat si intr-un timp cat mai scurt posibil.

Principalul atribut al marcilor care fac parte din portofoliul nostru este calitatea, iar calitatea este prezentata la un pret intotdeauna corect.Dovada acestor atribute, sunt marcile care ne reprezinta: Macroza, FERM, FERM Profesional, Honda, Unior si Rothenberger.

Desigur ordinea nu este intamplatoare principalele nostre branduri sunt Macroza/ Spania in calitate de unic importator si distribuitor si FERM / Olanda in calitate de distribuitor.Portofoliul nostru este completat de marci de renume din domeniul producatorilor de scule, utilaje si accesorii: Honda, Rubi, Rothenberger, producatori ai caror distribuitori autorizati in Romania suntem.


Managementul Produsului si corecta consiliere a clientilor reprezinta interesul nostru prioritar .

Marcile consacrate care fac constituie portofoliul companiei sunt:

Macroza / Spania in calitate de importatori

RUBI / Spania in calitate de distribuitori autorizati

Dr. Schulze / Germania in calitate de distribuitori autorizati

Rothenberger / Germania in calitate de distribuitori autorizati si service.

Honda / Japan in calitate de distribuitori autorizati si service.

Enar / Spania in calitate de distribuitori autorizati si service.

NTC  in calitate de distribuitori autorizati si service.

STAYER / Spania in calitate de distribuitori autorizati.

UNIOR / In calitate de distribuitori autorizati.

Datorita unei experiente indelungate noi identificam exact care sunt cererile si nevoile utilizatorilor.

Cunostintele dobandite de alungul anilor, se reflecta in portofoliul nostru .

PROTOOLS SRL este o companie ambitioasa intr-o continua dezvoltare care are certitudinea ca reprezinta un rol important pe piata de profil la nivel regional.