Regulament GDPR

Regulamentul General privind Protectia datelor cu caracter personal, (UE) 2016/679 - GDPR, intrat in vigoare pe 25 iunie 2018.

Dorim sa va informam ca datele dumneavoastra de contact , inclusiv adresa de e-mail, sunt in baza noastra de date, intrucat au fost obtinute in urma unei corespondente anterioare, sunteti un client al firmei noastre si v-ati facut cont pe site-ul nostru (www.sculeprofi.ro), sau ati fost selectat dintr-o baza de date publica la care ati subscris.

Te rugam sa ne confirmi ca vrei sa primesti in continuare ofertele noastre speciale si sa afli informatii despre serviciile magazinelor noastre.

Deasemenea te rugam confirma ca, doresti sa fii in continuare in baza noastra de date ca si client fidel.
Datele personale pe care ni le incredintezi le vom folosi pentru:
                 - a primi oferte cu promotiile
                 - a avea acces la promotiile speciale
                 - a descoperii din timp noutatile
                 - a primi invitatii la evenimente
Ne luam angajamentul sa-ti pastram in siguranta datele cu caracter personal si iti vom trimite numai informatiile de interes pentru tine.
Tot ce trebuie sa faci, este sa trimiti e-mail la adresa:office@sculeprofi.ro ,in care sa ne spui decizia ta.
Toti clienti care isi vor face cont pe site-ul sculeprofi.ro, ulterior datei de 25 Mai 2018, inseamna ca isi dau implicit acordul de prelucrare a datelor personale conform celor precizate in acest articol.
Cei care nu vor sa-si dea acordul de prelucrare a datelor personale, nu-si vor putea face cont pe site.
Va informam ca daca pana in 25 iunie 2018, nu am primit de la dumneavoastra acceptul pentru comunicarile prin e-mail, nu veti mai primi de la noi informari cu privire la produsele si serviciile pe care le oferim si va vom sterge din baza noastra de date.
 
NU UITA: Te poti razgandi oricand indiferent de decizie, trebuie doar sa ne informezi pe e-mail.